Donderdag 9 mei 2024

Rigtersbleek verliest weer en ziet concurrentie uitlopen

Geplaatst op 29 november 2015 door   ·   Geen reacties

200 15-05-31 Rigtersbleek - AFC Arnhem (1-2) - Hoa (171)WIJCHEN – Rigtersbleek heeft in de Hoofdklasse C een kansloze nederlaag geleden op bezoek bij Alverna. De ploeg van John Gielink ging bij de middenmoter met 5-0 onderuit. Concurrent Alcides won wel en liep daardoor drie punten uit.

Na een kleine tien minuten kwam Rigtersbleek al op achterstand door een benutte strafschop van Bjorn Arts en een kwartier later mocht diezelfde Arts andermaal aanleggen van elf meter: 2-0. Glenn Mulder bracht de thuisploeg in het vervolg nog voor rust op 3-0, waardoor de wedstrijd al lang en breed was gespeeld.

Ook na rust had Alverna de overhand en breidde het de score uit. Sven van Gelder maakte 4-0, waarna Arts zijn hattrick completeerde met de vijfde Wijchense treffer: 5-0. Door de ruime nederlaag en de verrassende winst van Alcides op Rohda Raalte, staat De Bleek nu alleen op de laatste plaats.

Alverna – Rigtersbleek 5-0 (3-0)
Scoreverloop: Arts 1-0 (pen), Arts 2-0 (pen), Muller 3-0, Van Gelder 4-0, Arts 5-0