Donderdag 9 mei 2024

Sneu verlies voor HSC’21 op bezoek na OFC in Oostzaan

Geplaatst op 29 augustus 2021 door   ·   Geen reacties

OOSTZAAN/HAAKSBERGEN – Het eerste elftal van JSC’21 uit Haaksbergen heeft na het sneue verlies vorige week op eigen veld vanmidag op bezoek bij OFC in Oostzaan ook de tweede wedstrijd drde divisie verloren. De ploeg kwam nog wel op voorsprong. maar aan het eind stond er 2-1 als uitslag.

Cenk Uguz zette de Haaksbergse formatie voor rust op een 1-0 voorsprong, maar OFC liet het er niet bij zitten en boog de stand in in de tweee helft zijn voordeel om. Een extra tegenslag voor de groenhemden was de rode kaart die Eliz Moldur gepresenteerd kreeg.

Eerst tekende Abdel Malek El Hasnaoui voor op het sportpark aan de Twiskeweg voor de gelijkmaker en Victor van der Linde bezorgde de thuisploeg zels een driepunter, de tweede op rij trouwens, waardoor JSC’21 ook de koppositie zeker een week mag koesteren.