Woensdag 8 mei 2024

SVZW fors onderuit bij VVOG

Geplaatst op 22 november 2014 door   ·   5 Reacties

HARDERWIJK – SVZW heeft op bezoek bij VVOG een forse nederlaag geleden. De ploeg uit Harderwijk was thuis nog ongeslagen, terwijl de Wierdenaren uit nog niet verloren hadden. Daarin kwam verandering, het werd 4-1.

De wedstrijd was amper begonnen, of SVZW keek al tegen een achterstand aan. Het was Van der Vlag die na twee minuten de score opende. Vervolgens waren er over en weer mogelijkheden, waarbij de Wierdense spits Ruud ter Heide twee kansen op de gelijkmaker onbenut liet.

Na rust werd de wedstrijd snel beslist. Pemely Biya scoorde binnen drie minuten twee keer. Eerst na een onderschepte bal van Caglar Uguz, vervolgens vanuit de omschakeling. Na een uur wist Kevin Aman iets terug te doen namens De Zwaluwen, maar verder kwam de ploeg niet. De 4-1 van Haklander, vlak voor tijd zorgde er voor dat de wedstrijd definitief beslist was.

VVOG – SVZW 4-1 (1-0)
2. Van der Vlag 1-0, 48. Biya 2-0, 51. Biya 3-0, 63. Aman 3-1, 89. Haklander 4-1