Woensdag 8 mei 2024

SVZW verslaat ook Berkum

Geplaatst op 30 november 2013 door   ·   Geen reacties

jordi holtkampZWOLLE – SVZW heeft op bezoek bij Berkum een 3-2 overwinning behaald. Holtkamp, Zwiers en Aman scoorden namens de Wierdenaren.

SVZW keek al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aan. Ruud Wellenberg opende na acht minuten de score. Na een half uur kopte Jordi Holtkamp (foto) uit een corner van Kevin Aman de gelijkmaker binnen. Mirko Zwiers bracht SVZW nog voor rust op voorsprong. Direct na de hervatting scoorde Aman zelf en leek de wedstrijd gespeeld. Berkum kwam door een doelpunt van Kok nog terug tot 2-3, maar slaagde er niet meer in de zege van SVZW in gevaar te brengen.

SVZW staat nu vijfde in de hoofdklasse met een achterstand van zes punten op koploper Genemuiden.

BerkumSVZW 2-3 (1-2)
Scoreverloop; 8. Wellenberg 1-0, 37. Holtkamp 1-1, 45. Zwiers 1-2, 50. Aman 1-3, 58. Kok 2-3

SVZW: Achterhoek, Bartelds, Wensing, Caglar Uguz, Holtkamp (66. Woesthuis), Cenk Uguz, Michels, Van Ek, Aman (74. Perik), Cicek (85. Ter Heide) en Zwiers.