Donderdag 9 mei 2024

Topklasser HSC’21 laat twee punten liggen tegen FC Lienden

Geplaatst op 29 november 2015 door   ·   Geen reacties

2014-2014 HSC '21 portret Kelvin Veensma (2)HAAKSBERGEN – Op sportpark Groot Scholtenhagen heeft HSC’21 zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Lienden. Vincent Verheul scoorde snel voor de landskampioen. Kelvin Veensma (foto) maakte na een uur gelijk voor de thuisploeg. Door de puntendeling zakt HSC’21 naar de elfde plek.

HSC’21 begon scherp aan het duel. Binnen een minuut kreeg Rick Bouwmeister een grote mogelijkheid. Doelman Jeffrey Brammer blunderde even later bij een corner van de Liendenaren, waardoor Vincent Verheul de 0-1 maakte. Voor HSC’21 raakte Cenk Uguz op artistieke wijze de paal met een hakbal. HSC’21 en Lienden speelden beide niet super voor rust. Na de theepauze waren de Haaksbergenaren sterker. Kelvin Veensma kwam na een uur spelen mee op, zette een aanval op touw en maakte het na een combinatie met Uguz goed af.

In de slotfase kreeg HSC’21 drie goede mogelijkheden. Vooral Stef Ottink had moeten scoren. Tien minuten voor tijd was hij het eindstation van een perfecte aanval, maar de buitenspeler die niet in beste vorm verkeert, schoof voor open doel over. Ook invaller Sjoerd Visschedijk kreeg een goede kans en Bouwmeister raakte de Liendense doelman nog in de blessuretijd. Daardoor bleef het bij 1-1.

HSC’21 – FC Lienden 1-1 (0-1)