TVC ’28 wint minimaal en ligt op titelkoers in tweede klasse

Geplaatst op 15 april 2012 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – Koploper TVC ’28 ontving vandaag de nummer twee van de tweede klasse: Heino. Op sportcomplex ‘De Grote Moat’ werd met 1-0 gewonnen, waardoor de ploeg op titelkoers ligt. De krachtsverhoudingen in de topper tussen TVC en Heino waren marginaal. In de eerste helft leek Heino de voorsprong te nemen, toen de ploeg een strafschop kreeg. TVC ’28-keeper Ruben Lucas keerde de inzet echter, waardoor de ploegen in evenwicht bleven. In de tweede helft werd er wel gescoord. Ditmaal mocht de thuisploeg vanaf elf meter aanleggen. Stefan Huiskes faalde niet, waardoor de ploeg van trainer Walter Weghorst (foto) aan het langste eind trok in het gevecht met de naaste concurrent. De ploeg staat nu iets steviger op kop. De nieuwe nummer twee, Victoria ’28, heeft zes punten minder dan de koploper.

TVC ’28 – Heino 1-0 (0-0)
Huiskes (penalty) 1-0.