Donderdag 9 mei 2024

TVC’28 na overtuigende start ten onder; winsr de Bleek

Geplaatst op 29 januari 2017 door   ·   Geen reacties

LICHTENVOORDE/TUBBERGEN Op de valreep verloor TVC’28 vanmidddag in Lichtenvoorde van Longa. Het werd 4-3 voor de gastheren in een knotsgekke wedstrijd in de eerste klasse, waarin de ploeg uit Tubbergen een kwartier voor tijd nog probleemloos met 1-3 leidde. Tien minuten voor tijd vielen binnen een minuut de aansluitingstreffer en de gelijkmaker, waarna TVC’28 zelfs de remise nog uit handen gaf.

Een enorme deceptie dus. Bij rust stond het 1-1, waarbij de treffer van van TVC’28 op naam van Jeffrey Huizinga kwam. Stef Roelofs miste namens de gasten kort voor de pauze een penalty.

Er leek voor de Tubbergenaren niets aan de hand toen diezelfde Roelofs binnen tien minuten in de tweede helft wel scoorde en Huizinga er een kwartier voor tijd zelfs 1-3 van maakte. Maar toen kwam dus dat doldwaze Lichtenvoordse kwartiertje, met treffers in de 79-ste, 80-ste en 90-ste minuut.

Rigtersbleek

In de eerste klasse ging ook de wedstrijd van Rigtersbleek tegen Alcides door. Op het sportpark aan de G.J. van Heekstraat werd het 2-0. Het was een tamme pot in Enschede, met twee hoogtepunten, namelijk de beide treffers van Miychell Zephat, keurig verdeeld, want eentje in de eerste en eentje in de tweede helft.

De wedstrijden van De Zweef, HVV Tubantia en Stevo werden afgelast.