Donderdag 9 mei 2024

Winst voor DOS’37, nederlaag Sparta Enschede

Geplaatst op 30 november 2013 door   ·   Geen reacties

houwing thijs

ENSCHEDE – DOS’37 heeft vandaag een belangrijke overwinning gepakt tegen Blauw Geel’55. In Ede won de ploeg van John van Loen met 5-2. Blauw Geel’55, dat bijna de gehele wedstrijd met tien man speelde, kwam een paar keer goed terug en maakte bij 2-3 nog een aansluitingstreffer. Maar in de laatste tien minuten nam DOS’’37 afstand. Thijs Houwing (foto) maakte een hattrick. Door de overwinning komen de Vriezenveners nu op zestien punten waardoor ze zich handhaven in de middenmoot.

Sparta Enschede hield vandaag geen punten over aan het uitduel tegen HZVV. In Hoogeveen ging Sparta met 2-0 onderuit. Voor rust scoorde Arjan Akkerman en na rust maakte Romano Djababoe de 2-0 voor de Hoogeveners. Sparta dat dus weer niet weet te winnen blijft zo op een teleurstellende dertiende plaats staan,  slecht drie punten meer dan hekkensluiter Owios.