FC Twente-NAC 1-1 (0-0) – Analyse door Willem de Vries

Geplaatst op 30 maart 2013 door   ·   Geen reacties

‘Het was slecht, heel slecht en bedoel ik vooral het spel van FC Twente. In de eerste helft liep het van geen kant. Een laag tempo, veel ballen in de breedte of achteruit, geen schoten uit de tweede lijn. Niks. Chadli op 10 was geen succes, Hölscher zat niet in de wedstrijd. Twente mocht blij zijn met de 0-0 ruststand, want NAC was twee keer dichtbij een doelpunt.

In de tweede helft moest het gebeuren, maar NAC scoorde de eerste goal en toen werd het nog moeilijker. Met hangen en wurgen werd het nog 1-1. Zelfs een open kopkans (Fer) werd niet benut. NAC verdedigde met veel mensen achter de bal. Daar was natuurlijk moeilijk doorheen te breken. Maar van FC Twente verwacht je toch wel dat ze daar doorheen kunnen breken.
Een Man of the Match? Nee, niemand. Sterren? Nee, niemand. Noteer voor de amusementswaarde een 5, maar minder mag ook.’

FC Twente – NAC 1-1 (0-0)
50. Van der Weg 0-1,  83. Brama 1-1