FC Twente Vrouwen pakken tegen ADO punt in Den Haag

Geplaatst op 25 april 2021 door   ·   Geen reacties

DEN HAAG – In de eerste ronde van de vrouwencompetitie om de landstitel heeft FC Twente Vrouwen in Den Haag met 1-1 gelijk gespeeld tegen ADO. Vorige week won ADO in Enschede het onderlinge treffen in de halve finale van de bekerstrijd.

Er was dus alle voor Twente reden om nu te winnen, maar dat mislukte en uiteindelijk mocht de ploeg van trainer Tommy Stroot zelfs nog blij zijn dat het tien minuten voor het eindsignaal nog gelijk werd toen Marisa Olislagers de gelijkmaker scoorde. Al in de eerste helft namelijk waren de Haagse vrouwen via Tess Rijsbergen op 1-0 op gekomen.

Het leek er daarna lang op dat ADO de voorsprong tenminste zou consolideren, mogelijk zelfs vergroten, maar toen dat niet gebeurde wisten de Tukkers volgens een bekende voetbalwet alsnog tegen te scoren, door een goal van nota bene een ex-speelster van ADO.