Donderdag 9 mei 2024

FC Twente vrouwen verslaat PSV

Geplaatst op 30 oktober 2015 door   ·   Geen reacties

HENGELO – FC Twente Vrouwen heeft de thuiswedstrijd tegen PSV winnend afgesloten. Jill Roord, Ellen Jansen en Shanice van de Sanden scoorden namens FC Twente, dat een 3-2 overwinning behaalde.

Voor rust kwam FC Twente op voorsprong door Jill Roord. Lewerissa maakte na 35 minuten gelijk. Na rust wist FC Twente binnen drie minuten twee keer te scoren. De late treffer van PSV via Calleeuw kwam vervolgens te laat om het nog spannend te laten worden.

FC Twente – PSV 3-2 (1-1)
Scoreverloop: 18.  Roord 1-0, 35. Lewerissa 1-1, 69. Jansen 2-1, 72. Van de Sanden 3-1, 87. Calleeuw 3-2

FC Twente: Adan, Roetgering, van der Gragt, Kerkdijk, Erman, Munsterman, Dekker (39. Heuver), Roord (79. Renfurm), van de Sanden (84′ van de Ven), E. Jansen, R. Jansen