Woensdag 8 mei 2024

FC Twente Vrouwen wint simpeltjes van Heerenveen

Geplaatst op 30 oktober 2020 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – FC Twente Vrouwen heeft vandaag met 3-0 van Heerenveen gewonnen. Het kostte amper moeite. Bij rust was het al klaar, want stond de 3-0 reeds op de borden. Renate Jansen, Elena Dhont en Kerstin Casparij tekende voor de treffers.

In de tweede helft waren drift en drive er wel een beetje af. Daar moet bij worden gezegd dat de vrouwen van Heerenveen net als voor rust ook daarna amper een bal raakten, ook niet toen de roodhemden in Enschede de teugels lieten vieren. De ploeg van trainer-coach Tommy Stroot boekte hiermee zijn tweede zege van dit seizoen en staat nu na Ajax (als enige nog zonder puntverlies), ADO Den Haag en PSV op de vierde plek in de eredivisie.

De goals vielen in een stief kwartier voor de wedstrijd op de helft was. Renate Jansen brak de ban met een strak schot in de zestien. Dhont bracht Twente vijf minuten later op 2-0 de voorsprong en nog voor de thee knalde Casparij op de borden in Enschede.

FOTOGRAFIE: Frank Hillen (@fctwente.nl)