Gelijkspel voor Jong FC Twente

Geplaatst op 28 oktober 2013 door   ·   Geen reacties

Enschede FC Twente  2013-2014Tim Hšlscher©foto eric brinkhorstENSCHEDE – Jong FC Twente heeft maandagavond in het competitieduel met VVV-Venlo gelijkgespeeld. De Limburgse formatie stond lange tijd met 1-0 voor, maar  in de slotseconden van de blessuretijd schoot Tim Hölscher zijn ploeg vanuit  een vrije trap naast de Venlonaren.

Voor rust ging het duel redelijk gelijk op en waren er niet erg veel uitgespeelde mogelijkheden. Cas Peters kwam dichtbij een treffer met een hard schot, VVV-Venlo was via verdediger Pim Balkestein het dichtst bij het FC Twente-doel, maar zijn kopbal kon door keeper Filip Bednare kon onschadelijk worden gemaakt. Kort voor rust was het wel raak. Na een corner kopte Balkestein hard raak.

Na rust zocht FC Twente naar de gelijkmaker, terwijl VVV-Venlo gokte op de counter. Het leverde voor de Tukkers kansen op voor Pelupessy en Oosterwijk. Terwijl de wedstrijd al gespeeld leek, kwam de gelijkmaker er uiteindelijk alsnog. In de laatste seconden van de blessuretijd kreeg FC Twente een vrije schop. Het was Tim Hölscher (foto) die vanaf twintig meter de gelijkmaker binnen schoot.

Jong FC Twente – VVV-Venlo 1-1 (0-1)
Scoreverloop: 43. Balkestein 0-1, 90+4. Hölscher 1-1
Gele kaart: Wolters, Kruijsen (VVV-Venlo)
Jong FC Twente: Bednarek, Breukers, Martina, Röseler, Kuiper (46. Bouma), Pelupessy, Peters, Tanda (83. Yahaya), Oosterwijk, Tapia (69. Jesgarzewski), Hölscher.
VVV-Venlo: Mäenpää, Joppen, Promes, Balkestein, Fleuren, Reimerink, Post, Otsu (62. Turk), Wolters, Kruijsen, De Kogel (77. Rajcomar).