Woensdag 8 mei 2024

Jong FC Twente blijft winnen

Geplaatst op 30 november 2013 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Jong FC Twente heeft voor de vierde keer op rij een wedstrijd gewonnen. Tegen Sparta, de nummer twee op de ranglijst behaalde de ploeg van trainer Jan Zoutman een 1-0 overwinning. Het was Tim Hölscher, die het enige doelpunt van de middag voor zijn rekening nam.

Voor rust viel er weinig te beleven, zagen ook de vele ouders met kinderen, die vandaag vrij toegang hadden en van de gelegenheid gebruik maakten om een wedstrijd van het beloftenteam te bezoeken. FC Twente had de overhand, maar slaagde er nauwelijks in tot kansen te komen. Voor rust bleef het tot enkele kleine mogelijkheden, waarbij Cas Peters nog het dichtst bij een treffer kwam. Ook Sparta kreeg een goede mogelijkheid, het schot van Mario Bilate ging net naast.

Het spelbeeld van de eerste helft werd na rust voortgezet. Beide ploegen leverden veel strijd, maar kwamen daarmee tot weinig. Het duel leek op 0-0 af te stevenen, totdat een snelle tegenstoot van FC Twente een doelpunt opleverde. Luka Djordjevic, die verder onzichtbaar speelde, bereikte invaller Tim Hölscher. Met een harde kopbal zorgde de Duitse flankspeler voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Daarmee bezorgde Hölscher zijn ploeg de vierde opeenvolgende overwinning.

Jong FC Twente – Sparta 1-0 (0-0)
80’ Hölscher 1-0
Geel: Van Berkel (Sparta)
Jong FC Twente: Bednarek, Martina, Andersen, Röseler, Kuiper, Pelupessy (70’ Hemmink), Tapia (89’ Yahaya), Mannes, Corona (58 Hölscher), Djordjevic, Peters.

Sparta: Sinouh, Nys, Luirink (84’ Van Hout), Van Berkel, Misidjan, De Nooijer, El Hasnaoui (74’ Dogan), Nieuwendaal, Deekman (65’ Langedijk), Voskamp, Bilate.