Woensdag 8 mei 2024

Jong FC Twente onderuit tegen Jong PSV

Geplaatst op 30 september 2013 door   ·   Geen reacties

EINDHOVEN – Jong FC Twente heeft de uitwedstrijd tegen Jong PSV verloren. De Eindhovenaren wonnen in eigen stadion met 2-1.  Jozefzoon bracht PSV aan de leiding. Oosterwijk maakte gelijk, maar Vloet zorgde voor de winnende treffer namens PSV.

Het was PSV dat na negen minuten de scoren opende, door Florian Jozefzoon. Jong FC Twente ging op zoek naar de gelijkmaker. Nadat Peet Bijen al dicht bij de Twentse gelijkmaker was, verzilverde Jari Oosterwijk de voorzet van Cas Peters en bracht hij Jong FC Twente terecht op gelijke hoogte.

De ploeg van trainer Jan Zoutman begon sterk aan de tweede helft en was in de eerste minuten na rust dichtbij een treffer, maar Tim Hölscher en Luka Djordjevic konden de kansen niet afronden. Het was Rai Vloet die zijn ploeg op fraaie wijze opnieuw op voorsprong schoot. Na de 2-1 gebeurde er weinig meer.

Jong PSV – Jong FC Twente 2-1 (1-1)
Scoreverloop: 9. Jozefzoon 1-0, 36. Oosterwijk 1-1, 61. Vloet 2-1
Geel: Horsten (Jong PSV)
Scheidsrechter: D. Otto
 Jong FC Twente: Plattel, Breukers (75. Kwee), Bijen, Roseler, Leugers, Pelupessy (64. Yahaya), Tapia, Holscher, Djordjevic, Oosterwijk, Peters (87. Zschusschen).