Woensdag 8 mei 2024

Jong FC Twente verliest van FC Oss

Geplaatst op 31 januari 2014 door   ·   Geen reacties

OSS – Jong FC Twente heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen hekkensluiter FC Oss met 2-1 verloren. De beloften begonnen goed aan de wedstrijd en kwamen via Tim Hölscher op voorsprong. Na een rode kaart voor Jurjan Mannes kantelde de wedstrijd. In de vijf minuten direct na rust trok FC Oss de wedstrijd naar zich toe met twee snelle doelpunten.

Na negen minuten opende Tim Hölscher de score. Even daarvoor was hij ook al dicht bij een doelpunt. Tussendoor scoorde Guyon Philips. Zijn treffer werd wegens buitenspel geannuleerd. Kort voor rust kreeg Jurjan Mannes rood.

Vlak na rust scoorde FC Oss. Philips schoot uit de draai nog op de kruising, maar Joep van den Ouweland kopte raak. Vier minuten bracht Dennis Janssen FC Oss op voorsprong. Met tien tegen elf slaagde jong FC Twente er niet meer in terug in de wedstrijd te komen.

FC Oss – Jong FC Twente 2-1 (0-1)
Scoreverloop: 09. Hölscher 0-1, 47. Van den Ouweland 1-1, 51’ Janssen 2-1
Scheidsrechter: Ingmar Oostrom
Gele kaart: Piqué, Janssen (FC Oss)
Rode kaart: Mannes (FC Twente)
Toeschouwers: 1.338
FC Oss: Koopmans, Piqué, Tissing, Van den Ouweland, Van der Sloot, Philips, Janssen, Opoku, Monteiro (56. Ramlal), Maletic (87. Falkenstein), Kaprálik.
Jong FC Twente: Bednarek, Kwee (86. Vida), Andersen, Röseler, Engberink, Pelupessy, Daniels (86. Rendla), Mannes, Oosterwijk, Tanda, Hölscher.