Donderdag 9 mei 2024

Gelijkspel voor beloften Heracles Almelo tegen Feyenoord

Geplaatst op 29 april 2013 door   ·   Geen reacties

navraALMELO – Het beloftenduel tussen Heracles en Feyenoord is geëindigd in een 1-1 gelijkspel. Feyenoord kwam na een uur spelen op voorsprong door een goal van Harmeet Singh. Jaroslav Navratil maakte enkele minuten voor tijd de gelijkmaker.

Voor rust waren de beide defensies duidelijk de beste linies. Gevolg was dat er nauwelijks kansen waren. Daryl van Mieghem kon in de vijftiende minuut een voorzet van Ninos Gouriye net niet binnenglijden en in de 27e minuut kopte Mitchell te Vrede van dichtbij rakelings naast. Het gevaarlijkste moment was in de 45e minuut toen Jason Davidson kon uithalen na een kaats met Ninos Gouriye. De bal belandde via de vingertoppen van Ronald Graafland op de paal.

De bezoekers zorgden na de rust voor meer dreiging en na exact een uur spelen liet Harmeet Singh Renze Fij kansloos met een goed geplaatst schot. Heracles Almelo probeerde het tij te keren met opportunistisch spel. Het venijn zat echter in de staart. Jaroslav Navratil reageerde attent op een verlengde pass en prikte de bal in de 88e minuut tergend langzaam langs de uitgelopen Ronald Graafland.

Jong Heracles Almelo – Jong Feyenoord/Excelsior 1-1 (0-0)
60.Harmeet Singh 0-1, 88.Jaroslav Navratil 1-1.
Heracles Almelo: Fij, Van Dijk, Te Wierik, Veldmate, Davidson, Samoel (62. Swieter), Belterman, Schamp, Van Mieghem, Navratil, Gouriye.