Zondag 26 mei 2019
Twentesport

Heracles in Den Bosch met moeite (beker)ronde verder

Geplaatst op 25 september 2018 door   ·   Geen reacties

DEN BOSCH – Met moeite heeft Heracles in Den Bosch afgerekend met de plaatselijke FC dat in de eerste divisie een bestendige middenmoter is, maar geen hoogvlieger. Het werd in deze bekerwedstrijd krap 1-2, na een ruststand van 1-1.

De beide doelpunten van de Almeloërs, die met een veredelde tweede selecie aantraden, kwamen van Vincent Vermeij die de kans kreeg zich in de spits te laten zien. Hij scoorde vlak nadat de Bosschenaren via Stefan Velkov verrassend de leiding hadden genomen en bracht kort na rust de 1-2 op de borden.

Den Bosch deed er met name in het laatste kwartier alles aan om in de eigen Vliert tenminste een verleging af te dwingen, maar bekerdoelman Michael Brouwer liet met een aantal spectaculaire reddingen zien een meer dan uitstekende keeper te zijn. Het was trouwens bizar dat Heracles het zover liet komen in een combinatie van hoogmordigheid en onderschatting.

FC Den Bosch-Heracles 1-2 (1-1)
Scoreverloop: 1-0 Velkov, 1-1 en 1-2 Vermeij
Opstelling Heracles: Brouwer, Droste, Sama, van den Buijs, Czyborra, Van Nieff, Osman, Kuwas, Drost, Vermeij, Dos Santos (81 Peterson)

FOTO: Heracles/Harry Broeze

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief