Heracles laat zich in Emmen verrassen door De Leeuw

Geplaatst op 25 april 2021 door   ·   1 Reactie

EMMEN/ALMELO – In een wedstrijd van Heracles in en tegen Emmen, die tam begon, vielen de doelpunten na de rust, vier in getal, waarvan drie voor de thuisploeg, die al weken in de winning mood verkeert en daardoor aan degradatie lijkt ontsnappen. De ploeg van trainer Lukkien speelde met drive en passie, meer dan de Almeloërs.

Het doelpuntenfestival begon met een penalty tien minuten in de tweede helft toen Fadiga aan de noodrem trok en Michael de Leeuw binnen de beruchte lijnen vloerde. Het was De Leeuw zelf die de strafschop vervolgens binnenschoot. Daarna kwam Heracles nog wel langszij toen Rai Vloet één van namens Heracles ook een penalty benutte.

Het leek op een remise uit te draaien, maar de ploeg die er het meeste recht op kon laten gelden ging er toch met de winst vandoor, doordat De Leeuw na zijn benutte strafschop er in de slotfase nog twee binnen wist schieten, weer eenn kletser ia de lat én een reguliere.

Daarmee won de ploeg die er op basis van inzet en gogme ook het meeste recht op had, en hard op weg lijkt het eredivisieverblijf met nog minimaal een jaar te verlengen. Heracles speelde aan de Oude Meerdijk niet zijn beste wedstrijd en liet mede daardoor belangrijke punten liggen in de strijd om een plek om de nacompetitie voor een Europees ticket.