Donderdag 9 mei 2024

Heracles speelt thuis tegen De Graafschap remise: 2-2

Geplaatst op 31 juli 2021 door   ·   Geen reacties

ALMELO – De oefenwedstrijd van Heracles Almelo tegen De Graafschap eindigde vanmiddag in een 2-2 remise en die stand was al bij rust bereikt.

Heracles brak de score open en kwam door een treffer van Mohamed Amissi op voorsprong. In het derde deel van de eerste helft scoorde Danny Verbeek de gelijkmaker en vervolgens waren het Sinan Bakis van de Almeloërs en Joey Konings, ooit in dienst van de club van de Almelose club van zwart en wit nu van blauw en wit, die respectievelijk de 2-1 en de 2-2 tot stand brachten.

Na de pauze kwam in de stand geen verandering. Er wacht de Almeloërs nog twee oefenwedstrijden, tegen de jubilerende derde-divisionist HSC’21 uit Haaksbergen en eredivsiegenoot PEC Zwolle.