Donderdag 9 mei 2024

Heracles voorkomt eerste zeperd, morst wel punten

Geplaatst op 29 augustus 2022 door   ·   Geen reacties

ALMELO – In de derde speelronde van de eerste divisie heeft Heracles Almelo vanavond in eigen huis punten gemorst, want de thuiswedstrijd tegen MVV eindigde in 2-2. En dan hadden de Almeloërs nóg de mazzel dat ze in het laatste kwart van de wedstrijd de opgelopen 0-2 door twee goals nog kon neutraliseren. Beide keren trof Emile Hanson doel.

De gasten gingen voortvarend van start. Na een dik kwartier maakte Jarne Steuckers namens de roodhemden uit Maastricht  de eerste goal. In de tweede helft verdubbelde MVV de voorsprong via Nicky Souren.

Heracles was onmachtig, vooral doordat het te voorspelbaar. Balletje over de vijandelijk verdediging en vervolgens maar lobje zus over de verdediging en lobje zo achter de linie,  maar creativiteit en verrassing, ho maar.