Woensdag 8 mei 2024

Heracles komt thuis tegen Telstar (vier keer) tot scoren

Geplaatst op 25 augustus 2020 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Natuurlijk is Telstar geen wereldploeg, maar de wijze waarop Heracles de club uit Velsen vandaag in Almelo afdroogde was hoopgevend voor de Almeloërs. Het plezier en de drang naar voren spraken boekdelen en leidden tot een 4-0 overwinning. Delano Burgzorg scoorde twee keer en Adrian Szöke en Robin Pröpper troffen ook doel.

Heracles controleerde de wedstrijd en creëerde ook kansen, waarvan Adrian Szöke er al na vijf minuten ál eentje benutte. Na dik een half uur maakte good-old Robin Pröpper er 2-0 van.
door een hoekschop. Aan de andee kant was ex-Heraclied Glynor Plet kort voor rust dicht bij de aansluitingstreffer, maar doelman Koen Bucker wist dat te voorkomen.

Al binnen het kwartier in de tweede helft werd de zaak beklonken, want Heracles scoorde nóg twee keer en beide keren was Delano Burgzorg de maker. Eerst trof hij doel vanaf de stip door de toegekende pengel te benutten en vervolgens een aanvankelijk door Telstar afgeslagen aanval in tweede instantie af te ronden voor de fris ogende ploeg van trainer Frank Wormuth.