Donderdag 9 mei 2024

Jong Heracles verslaat Fortuna Sittard

Geplaatst op 30 september 2013 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Jong Heracles Almelo heeft de thuiswedstrijd tegen Jong Fortuna Sittard met 1-0 gewonnen. Jarsolav Navratil tekende in de 61e minuut voor het doelpunt in een wedstrijd waarin legio kansen werden gemist.

Bij Heracles Almelo maakte Matthew Amoah, na zijn blessure tegen Fortuna Sittard zijn rentree. Het was de ploeg uit Almelo die het spel dicteerde en legio kansen kreeg. Voor rust lukte het niet te scoren, na de hervatting wel. Na een steekpass van Joey Belterman vond invaller Jaroslav Navratil de ruimte achter de Limburgse defensie, omspeelde de uitgelopen Daniëls en rondde keurig af.

Tijdens het laatste deel van het duel had Heracles Almelo voldoende kansen om ruim afstand te nemen van de bezoekers uit Limburg, maar kwam er in de stand geen verandering meer.

Jong Heracles Almelo  – Jong Fortuna Sittard 1-0 (0-0)
Scoreverloop: 61.Jaroslav Navratil 1-0
Heracles Almelo: Renze Fij, Leon van Dijk, Jens Jurn Streutker, Jeroen Veldmate, Joey Belterman, Daan Rienstra, Simon Cziommer, Illias Bel Hassani, Oussama Tannane, Matthew Amoah (46.Jaroslav Navratil) en Edwin Gyasi.