Looms: ‘We durfden niet te voetballen’

Geplaatst op 30 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO – De teleurstelling was van het gezicht van Mark Looms af te lezen, vlak na de 1-0 nederlaag tegen koploper AZ. De verdediger van Heracles uitte zich kritisch. ‘Vooraf waren we benieuwd hoe we ervoor stonden, tegen een topploeg AZ. In de eerste helft liepen we constant achter de bal aan. Na de rust ging het iets beter, maar was het nog niet goed van onze kant. Ze gaven telkens druk, waar wij moeite mee hadden.’

Volgens Looms is het probleem duidelijk. ‘Wij durfden niet te voetballen en dan zie je hoe kwetsbaar we zijn’, aldus de Almelose linksback. ‘Soms loop je tegen wedstrijden aan dat het allemaal moeilijk gaat, maar dan moet je alsnog zorgen dat je een puntje pakt. Bij het doelpunt van Adam Maher kon ik wel door de grond heen zakken.’