Donderdag 9 mei 2024

Luis Pedro: ‘Volgens mij stond ik er nog maar een minuutje in’

Geplaatst op 30 september 2011 door   ·   Geen reacties

ALMELO – Vlak voor de kleedkamer van Heracles staat Luis Pedro te glunderen. De aanvaller maakte een kwartiertje daarvoor in blessuretijd de beslissende 2-0 tegen De Graafschap, terwijl hij nog maar net in het veld stond. ‘Echt lekker dit’, zegt Pedro met een grote glimlach. ‘De omroeper vertelde dat het na twee minuten was, maar volgens mij stond ik nog maar een minuutje in het veld. Of het een record is weet ik niet, maar ik ben er echt blij mee.’

Vorige week tegen sc Heerenveen imponeerde de vleugelaanvaller al, maar stond hij met een enigszins teleurgesteld gevoel na afloop de pers te woord. Toen was 1-1 voor te weinig, vond hij. Hoe groot is het contrast, nu Heracles haar tweede zege van het seizoen geboekt heeft. ‘Vorige week had ik al bijna gescoord, nu maak ik ‘m alsnog, maar deze was makkelijker.’

Toch ging het nu ook alles behalve gemakkelijk, concludeert Pedro. ‘We begonnen goed. In de eerste helft was er niets aan de hand, maar vergaten we het te beslissen. Na de rust speelden we De Graafschap in de kaart. We verloren duels en vervolgens werden zij gevaarlijk. Maar het is goed afgelopen. Hiervoor speelden we al goede wedstrijden, maar beloonden we onszelf niet. Nu speelden we minder, maar pakken we drie punten. Uiteindelijk gaat het daar om.’