Donderdag 9 mei 2024

Te Wierik: ‘We zullen er daar ook volle bak voor gaan’

Geplaatst op 29 juli 2016 door   ·   Geen reacties

imageALMELO – Hoewel Heracles in de laatste minuut van het duel met FC Arouca de voorsprong weg gaf, kijken de Almeloërs toch met een positief gevoel vooruit naar de tweede ontmoeting in Portugal. Op basis van de vele kansen gaan Brandley Kuwas en Mike te Wierik er van uit dat er ook in de return mogelijkheden zullen zijn.

Kuwas

Voor Brandley Kuwas betekende het duel met FC Arouca ook zijn debuut voor Heracles. Voor rust speelde de aanvaller nog wat onwennig, na rust ging het steeds beter. ‘Ik vond ook dat het goed ging’, beaamt Kuwas. ‘We wisten dat we rustig moeten blijven en de kansen vanzelf zouden komen. Het was een kwestie van het kopje er bij houden. Wij speelden gewoon super goed en natuurlijk is het dan  jammer dat wanneer je zoveel mogelijkheden krijgt, je maar een keer weet te scoren. Dat zij eigenlijk helemaal geen kans hebben gehad, maar het toch 1-1 wordt is natuurlijk enorm balen. We zullen in Portugal met dezelfde instelling moeten spelen. Daar zullen we er echt alles uit moeten halen en het dan daar maar moeten laten zien.’

imageTe Wierik
Voor Mike te Wierik kende de avond toch al een teleurstellend verloop. ‘Ik raakte Jaroslav Navratil in het voorbijgaan, toen ik op de grond kwam voelde ik wat knakken. Vervolgens lukte het niet meer om te kunnen sprinten. Ik ben na de wedstrijd meteen behandeld. Vrijdag zullen we foto’s laten maken en dan maar hopen dat het allemaal meevalt met de blessure’, vat de verdediger de reden waarom hij tijdens de wedstrijd geblesseerd uitviel samen.

‘Eigenlijk was er tijdens de wedstrijd voor ons geen vuiltje aan de lucht. We hadden zeker drie keer moeten scoren. Dan is het natuurlijk kloten dat het maar 1-0 staat en je alsnog een goal tegen krijgt. De trainer zie ook dat we goed hadden gespeeld, hadden laten zien dat we de betere waren. Als we dat daar ook kunnen doen, is er een goede kans dat wij het zijn die doorgaan. We zullen er daar in elk geval opnieuw volle bak voor gaan.’