Zondag 23 juni 2024
Twentesport

Verlengd en verbeterd contract Niemeijer bij Heracles

Geplaatst op 12 mei 2017 door   ·   Geen reacties

ALMELO – De dit seizoen bij Heracles opvallende debutant Reuven Niemeijer is blijft langer dan gepland bij de Almeloërs. Zijn (nog een jaar doorlopende) contract in Almelo is verlengd tot en met het seizoen 20219-2020 met de optie van nog een seizoen.

Heracles brak de verbintenis open, want heeft naar eigen bevinding goud in handen met de 22-jarige topper-in-de-dop. Niemeijer maakte afgelopen zomer na een proefperiode de overstap van de amateurs van Quick ’20 in Oldenzaal de naar de Almelose eredivisionist. Hij speelde na een meer dan geslaagde invalbeurt tot op heden tot tien wedstrijden en scoorde drie keer en bovendien weergaloos mooi.

Beloning

Reuven ontwikkelt zich volgens directie en technische staf bij Herales uitstekend. ‘Dit verbeterde en verlengde contract is daar de beloning van’, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. ‘Het is mooi om te zien dat hij rechtstreeks vanuit de amateurs zo goed aanhaakt. Dat getuigt van een enorme wilskracht.’

Keepers

Heracles heeft deze week ook het contract met derde keeper Michael Brouwer verlengd, terwijl tweede keeper Renze Fij mogelijk op huurbasis vertrekt om speelminuten en wedstrijdervaring op te doen.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief