Zondag 14 april 2024
Twentesport

Hessing, Sloot en Kuiper winnen damdrietallentoernooi

Geplaatst op 30 maart 2024 door   ·   Geen reacties

WESTERHAAR – In het clubhuis van de damclub Witte van Moort werd een toernooi voor drietallen gespeeld, waarvoor honderd ‘damvelden’ waren ingericht. Het betrof een sportieve strijd op honderd velden. Behalve om de punten gaat het bij dit toernooi ook  om de combinatie van speelplezier en krijgsgedrag –  alles in goede banen.

Het favoriete team van de dertien ploegen (met Gerbrand Hessing, Stefan Sloot en Pamela Kuiper) deelde geheel volgens verwachting  de spreekwoordelijke lakens uit met elf punten uit zes wedstrijden.

De ploeg van Herman Hilberink, Jans Hilberink en Hedie Visscher werd met acht punten en een beter bordsaldo uiteindelijk nummer twee. Op een gedeelde plek drie eindigden de teams van Bertwin Letteboer, Lennard Bakker en Jolanda Letteboer met het team van Jan Schippers, Harro Potgieter en Lotte Potgieter ook met acht punten met eenzelfde bordsaldo.

Na een bloedstollende barrage werd team J Schippers derde en team B Letteboer vierde in de eindrangschikking. Saillant detail is dat  jeugdspeelster Lotte Potgieter hoog scoorde. Er waren ook tal van jeugdspelers, huisdammers en wedstrijddammers van de partij.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief