Resmie Oogink strandt op Open Britse titelstrijd in halve finale

Geplaatst op 3 oktober 2011 door   ·   Geen reacties

MANCHESTER – Op de Open Britse taekwondokampioenschappen heeft Reshmie Oogink (foto) in de klasse tot 67 kg de halve finale gehaald. Daarin werd de Almelose uitgeschakeld door de latere winnares Haby Niare uit Frankrijk. Daarvoor had ze gewonnen van de Portugese Elizabete Ribeiro (8-3) en de Jordaanse Shaden Thweib (met 6-2). Niare won de strijd om een finaleplaats van de Twentse met 3-0.
Ooginks plaatsgenote en tevens ploeggenote van Taekwondoka Oude Luttikhuis Joyce van Baaren werd al in de eerste ronde uitgeschakeld. De Turkse Nur Tatar was met 4-1 te sterk voor de Almelose.

Van 6 t/m 9 oktober vinden op Cyprus de Europese Junioren Kampioenschappen Sparring plaats. Aan het toernooi doen 397 sporters en 261 officials mee afkomstig uit 43 Europese landen. Daaronder ook  Apeldoorner Jeremiah Serhalay (heren -48kg) van Taekwondo Oude Luttikhuis en Kimberley Kampman (dames -44kg) en Dominique Bloemberg (dames -59kg) uit Almelo.