Zondag 19 mei 2024
Twentesport

Krabbes HSC’21 gaat hard werken in topper tegen Haaglandia

Geplaatst op 12 november 2011 door   ·   Geen reacties

RIJSWIJK – In de Topklasse staat aankomend weekend de topper tussen Haaglandia en HSC ’21 op het programma. De respectievelijke nummer twee en drie van de ranglijst zullen in Rijswijk een interessant duel uitvechten. Bij winst voor HSC ’21 zal de ploeg op gelijke hoogte komen met de Rijswijkers, maar bij winst voor de thuisploeg zal het gat tussen de twee zes punten groot zijn.Trainer Paul Krabbe (foto) van HSC ’21 wil dat zijn team die gedachte uit het hoofd zet en vrijuit voetbalt.

Volgens de coach van de Haaksbergenaren is het duel vooral een nieuwe stap in het leerproces dat zijn elftal ondergaat. Hij hecht dan ook geen speciale waarde aan de wedstrijd: ‘Elke wedstrijd is belangrijk. De doelstelling van HSC is om niet te degraderen. Als wij elke wedstrijd punten blijven pakken en daarbij goed voetbal spelen, ben ik een tevreden coach.’ De oefenmeester is benieuwd naar de tegenstander van zondag, die hij zelf betitelt als een nieuwe testcase. ‘Het is toch weer een onbekende ploeg voor ons. We moeten de mouwen opstropen en hard werken. Daar zijn wij wel goed in.’

De wedstrijd Haaglandia – HSC ’21 wordt zondagmiddag 13 november gespeeld op het Prinses Irene sportpark in Rijswijk. De aftrap is om 14.00 uur.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief