Rigtersbleek blijft steken op gelijkspel

Geplaatst op 17 januari 2011 door   ·   Geen reacties

16 januari 2011
NIJMEGEN – Rigtersbleek heeft opnieuw niet weten te winnen in de hoofdklasse C. In Nijmegen speelde de ploeg van trainer Eddy Boerhoef met 2-2 gelijk tegen NEC.

Rigtersbleek begon sterk en fel en kwam na tien minuten verdiend op voorsprong. Agelink (foto) kopte een corner van Meinderink goed binnen. Ook na het doelpunt bleven de gasten de betere ploeg, maar kwamen niet tot uitgespeelde kansen. Vlak voor rust was het eerste wapenfeit van de thuisploeg direct raak. Een vrije trap van Nesselaar werd door de muur van richting veranderd, waardoor doelman Pietersen kansloos was.

Rigtersbleek leek in de tweede helft aangeslagen door de ongelukkige tegentreffer en NEC maakte daar optimaal gebruik van. Diebels profiteerde van een dekkingsfout en kopte bij de tweede paal eenvoudig de 2-1 tegen de touwen. Na het doelpunt herpakte Rigtersbleek zich en kreeg via Slotman, Agelink en Stevens drie goede kansen. Tien minuten voor tijd viel dan toch de verdiende gelijkmaker. Agelink kopte de zijn tweede van de middag binnen en bepaalde daarmee de eindstand op: 2-2.

NEC – Rigtersbleek: 2-2 (1-1)

Scoreverloop: 10. Agelink 1-0, 45. Nesselaar 1-1. 55. Diebels 2-1, 82. Agelink 2-2.