Ruim verlies Quick ’20 op bezoek bij De Treffers

Geplaatst op 4 december 2011 door   ·   Geen reacties

GROESBEEK – Quick ’20 heeft met grote cijfers verloren van De Treffers. In Groesbeek werd het maar liefst 6-0. Daarnaast verloor de ploeg ook nog eens keeper Laurens Ensink (foto), die in de warming-up naar alle waarschijnlijkheid een zweepslag opliep. De Oldenzalers hadden sowieso geen perfecte voorbereiding, aangezien Bas Woesthuis en Hermani de Andrade ziek thuis bleven. ‘Een zwarte zondag’, aldus trainer Wiljan Mossing Holsteyn.

Binnen ongeveer een half uur stond Quick ’20 al met 5-0 achter. Man van de wedstrijd aan de kant van De Treffers was Saïd Echargui, die drie keer scoorde. Naast zijn doelpunten scoorden Bernard Hofstede en Dave Kleijnen voor de theepauze. Quick ’20 kwam totaal niet in het wedstrijdbeeld voor.
Na de rust speelde Quick ’20 iets beter, maar tot echt kansen kwam het niet. Het elftal speelde met drie verdedigers en probeerde te voetballen tegen de sterkere Groesbekenaren. Het leek erop dat de tweede helft met 0-0 gelijk gespeeld zou gaan worden, maar kort voor tijd maakte Ahmet Kilic nog 6-0. Het was de dertiende nederlaag voor de mannen van trainer Wiljan Mossing Holsteyn, die na dit seizoen de Oldenzaalse club verlaat voor Flevo Boys.

‘Een zwarte zondag’, was het commentaar van Mossing Holsteyn. ‘Er was nauwelijks coaching in het veld waardoor we tamelijk eenvoudig de doelpunten tegen kregen in de eerste helft. De spelers zaten er bewusteloos bij in de kleedkamer. Het klassenverschil was vandaag overduidelijk, we hebben terecht verloren.’ Het is strijdlustig te noemen dat Quick probeerde om te voetballen in de tweede helft. Het elftal opereerde met drie verdedigers.

De Treffers – Quick ’20 6-0 (5-0)
3. Echargui 1-0, 13. Hofstede 2-0, 16. Echargui 3-0, 24. Echargui 4-0, 32. Kleijnen 5-0, 90. Kilic 6-0.