Zaterdag 20 april 2024
Twentesport

Ruime overwinning voor Excelsior’31

Geplaatst op 27 augustus 2011 door   ·   6 Reacties

RIJSSEN – Excelsior heeft de eerste overwinning van het seizoen binnen. Op eigen veld werd ARC uit Alphen aan den Rijn met 4-2 verslagen. Christian Cicek had met twee doelpunten een voorname rol. De andere twee treffers van Excelsior’31 kwamen op naam van Andreas David en Karim Chengachi (foto) en werden beide vanaf de strafschopstip gescoord.

Lange tijd was er weinig te genieten in Rijssen. Pas kort voor rust wist Excelsior’31 het spel naar zich toe trekken. Dat leverde voor rust twee treffers op. Christian Cicek opende de score na een mooie aanval over de rechterkant. Andreas David benutte kort daarna de strafschop, toegekend na een overtreding van de ARC doelman op Karim Chengachi.

In de laatste twintig minuten vielen nog eens vier doelpunten te noteren. Via Cicek werd het 3-1. Chengachi benutte de tweede penalty van de middag, na een overtreding op invaller Rosink. In de slotseconden wist ARC nog tegen te scoren, waardoor het duel eindigde in 4-2.

Scoreverloop: 43. Cicek, 45. David (pen.), 56. Labots 2-1, 72. Cicek 3-1, 80. Chengachi 4-1 (pen.), 90+2. Berck Beelenkamp 4-2.
Excelsior’31: Kok, David, Bartelds (69. Rosink), Lubbers, Siemelink, Michels (59. Ozkok), Davina, Isa, Hempenius, Cicek (81. Wilens), Chengachi

Delen is sportief

Reacties (6)

 1. gerard says:

  Cicek,aangegeven als held,ammehoela,zo maakt mijn schoonmoeder ze ook.(intikker)en Hempenius,o o o wat zwak.Heb een stuurloos Excelsior 31 gezien,die achterin de handen meer dan vol had.En middenvelders die alleen maar toekeken.
  Wat een prima voorhoede van ARC jammer voor hun was dat ze defensief wel erg zwak waren,dat nekte ze.Dus lieve mensen,gok niet teveel op zogenaamde goede offensieve nieuwelingen,maar waardeer ook eens een hard werkende achterhoede,met kunst en vliegwerk hebben ze de winst over de streep getrokken,dus beslist geen gemakkelijke winst

 2. Theo says:

  Voor een groot deel met je eens,ik vind inderdaad Hempenius tegenvallen,en het klopt ook dat de voorhoede van Excelsior 31 te maken had met hun zwakste lini n.l de verdediging. De verdediging van Excelsior 31 had weer te maken met hun beste lini n.l de voorhoede.
  Als je dan als analyticus dat niet laat meewegen in je oordeel over spelers,bekijk je het niet vakkundig.
  Je tegenstander bepaald n.l hoe goed of slecht je bent.
  Daar word ook nooit over nagedacht.
  Als een verdediger moet spelen tegen de beste speler van de tegenpartij en veel moeite heeft,maar zich staande houd.
  Dan word dit toch minder gewaardeerd dan dat b.v Cicek tegen een relatief mindere speler het nog presteerd om veel kansen te missen.
  Laten we eerlijk zijn bij dat ene doelpunt had hij geluk dat hij in de rebound toch nog kon intikken.
  Ach ik hoop dat Cicek mij gaat verrassen en dan ben ik weer tevreden.

 3. Joop says:

  @Theo,

  Heb je wel eens een eigen mening of ben je het altijd met mensen eens.

  Vorige keer was je het er nl ook al mee eens, plaats zelf eens al eerste een reactie, en dan zullen we eens zien wat jou kijk op het spelletje is..

  Ben je zelf wel eens aanwezig bij wedstrijden, als ik je commentaar lees dan betwijfel ik dit ten zeerste…

 4. Theo says:

  Volgende keer,zou ik eens reageren,als ik er niet mee eens ben,, oke?

 5. Joop says:

  idd je komt dus nooit bij wedstijden…

 6. Theo says:

  Zielige reactie,ik was er echt wel.
  Moet ik dat op een of ander manier bewijzen.
  Ik mag toch wel een mening hebben,en jij hoeft er niet mee eens te zijn,maar kom dan ook met jou mening.i.p.v kritiek.
  Dus jij vond de verdediging van ARC goed en hun aanvak niet?of wat vind jij dan?
Archief