Zaterdag 20 april 2024
Twentesport

FC Twente – NEC 2-0 (0-0) – Analyse door Willem de Vries

Geplaatst op 10 december 2011 door   ·   Geen reacties

Het was niet best vandaag. FC Twente mocht blij zijn dat het bij rust nog 0-0 was. Voor het zelfde geld hadden ze op dat moment met 2-0 of  3-0 achter gestaan. FC Twente speelde de bal te veel in een te laag  tempo rond. Dwight Tiendalli had zijn dag niet en Roberto Rosales speelde te veel ballen die niet aan kwamen. Er was geen enkele diepte bal, alles was breed of achteruit. Ook Douglas en Peter Wisgerhof  speelden alles breed.

 De tweede helft dacht ik, nu zal het gaan gebeuren. De eerste tien minuten waren ook goed. Daarna werd het allemaal weer minder.  Uiteindelijk wist FC Twente toch twee keer te scoren. Het veldspel was niet best. De komst van Willem Janssen maakte dat wel wat beter. Hij  was de enige speler die de diepte in plaats van de breedte koos. Het waren twee goede goals, voor de rest was het spel niet best. FC Twente zal volgende week echt uit een ander vaatje moeten tappen om kans te maken.

Ik geef het duel een zes wat amusementswaarde betreft. Ik heb geen man van de wedstrijd gekozen en ook geen sterren toegekend.

FC Twente – NEC 2-0 (0-0)
Scoreverloop
: 57. De Jong 1-0, 73. Chadli 2-0
Amusementswaarde: 6
Man van de wedstrijd: geen
Sterren:  geen
Arbiter: Makkelie
Geel:
FC Twente: Mihaylov, Rosales, Wisgerhof, Douglas, Tiendalli (62. Buysse), Landzaat (79. Janssen), Chadli, Brama, Bajrami (46. Janko), De Jong, John.
NEC: Babos, Will, Cmovs, Szelesi, Conboy, Van der Velden (67. Platje), Ibrahim, Schone, Koolwijk (54. Vadocz), Goossens, Zeefuik (77. Foor).

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief