Donderdag 21 maart 2019
Twentesport

EHV wint shoot outs na remise (2-2) bij Groninger Studs

Geplaatst op 15 april 2018 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – Het mannenteam van de hockeyvereniging EHV hield vandaag in de eerste klasse twee punten over aan de uitwedstrijd bij de Groninger Studs.

Na de reguliere speeltijd stond er 2-2 op het scorebord, dankzij twee benutte strafcorners door Tim Horstink, waarvan de laatste vlak voor tijd. De shoot outs die dit seizoen bij wijze van experiment in de eerste klasse worden gehouden om een winnaar aan te wijzen, waren deze keer wel aan de Enschedeërs besteed, na vier redelijk wanhopig mislukte pogingen eerder dit seizoen. Joris Emmen was uiteindelijk degene die de winnende binnen hengelde en daarmee het bonuspunt voor zijn ploeg zeker stelde.

De van het tweede team opnieuw geleende spelers Tim Lunter en Martijn Wendrich speelden een puike partij.

Kansen tegem Ede
Trainer-coach Gerard Alblas had lovende woorden voor zijn ploeg: ‘Het was weliswaar niet zo goed als vorige week bij Apeldoorn, maar opnieuw een echte teamprestatie. Het winnen van de shoot outs zie ik als een bevestiging van de laatste weken, waarin we veel energie hebben geleverd om stappen te maken, niet alleen als team, maar ook ieder voor zich.’ Alblas ziet onder dit gesternte komende zondag thuis tegen Ede, de nummer vier, dan ook zeker kansen. ‘Uit verloren we maar met 1-0 en hun spel ligt ons wel, dus wie weet wat er allemaal mogelijk is.’

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief