Donderdag 21 maart 2019
Twentesport

Beroerd tweede kwart breekt Jolly Jumpers op: 56-61

Geplaatst op 8 november 2018 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – Het vrouwenteam van de basketbalclub Jolly Jumpers heeft in Tubbergen de midweekse thuiswedstrijd tegen Lekdetec Baouwe Basketbal uit Bemmel, de nummer drie van de eredivisie, met 56-61 verloren.

De promovendus uit Tubbergen bood prima tegenspel en maakte het de favorieten uit Gelderland knap lastig, maar moest uiteindelijk toch capituleren. Aanvankelijk ging het gelijk-op, na het eerste kwart stonden de Jolly Jumpers zelfs met 17-16 voor.

Minder
In het tweede kwart was het bij de thuisploeg in De Vlaskoel een stuk minder, waardoor het bij rust 25-39 stond. Dat was niet meer goed te maken, ondanks herstel doordat er in de pauze duchtig was gesproken.
Na het derde kwart was de stand 40-52, maar in het vierde drongen de Tubbergse vrouwe hevig aan en kwamen ze weer in de buurt, maar verder dan een nadelig verschil van vijf punten zat er niet n.

Leerschool
Terugkijkend op de wedstrijd is het tweede kwart een goede leerschool geweest voor het team en met de wilskracht van de derde en vierde periode kan de ploeg met opgeheven hoofd verder.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief