Zaterdag 27 april 2024

Jolly Jumpers verliest eerste thuisduel in de eredivisie

Geplaatst op 21 oktober 2018 door   ·   Geen reacties

TUBBERGEN – De vrouwenploeg van de basketbalclub Jolly Jumpers heeft de eerste thuiswedstrijd in de eredivisie dit weekend met 63-76 verloren. Loon Lions uit Landsmeer was een maatje te groot.

Het team van Jolly Jumpers begon scherp, zonder spoor van plankenkoorts. De wedstrijd ging aanvankelijk volledig gelijk op, met prima samenspel en een goede rotatie in de verdediging. Aanvallend ging niet alles raak, maar er werden wel kansen gecreëerd. Bij de rust was het verschil tussen beide teams slechts vijf punten.

Derde kwart cruciaal
Het derde kwart verliep minder goed, waarbij Katie Bussey van Loon Lions met scherp schoot schoot en daar hadden de Tubbergse vrouwen geen antwoord op. Het vierde kwart wist Jolly Jumpers zich prima te herpakken en dit kwart werd zelfs gewonnen met 18-14, maar de eindstand 63-76 voor de uitspelende ploeg.

Ook komend weekend speelt Joly Jumpers thuis, tegen Martini Sparks uit Haren. Deze wedstrijd is wederom een in de ‘eigen’ hal en vindt dus plaats in Sportcentrum De Vlaskoel.