Dinsdag 25 september 2018
Twentesport

Mannen van EHV stijgen twee plaatsen na winstpartij

Geplaatst op 11 maart 2018 door   ·   Geen reacties

ENSCHEDE – De hockeyers van EHV hebben vandaag in de eerste klasse met 6-3 gewonnen van GCHC. De concurrent was uit Groningen vertrokken met drie punten voorsprong, maar zag deze verpulverd omdat de thuisploeg op alle fronten net iets beter was.

De grote man bij de Enschedeërs was weer eens Tim Horstink, die drie keer scoorde, waarvan twee keer uit een strafbal. Ook was er een hoofdrol weggelegd voor keeper Tom Reudink, die zijn team bij de stand 4-3 met enkele fenomenale reddingen over het dode punt heen hielp.

Op overtuiging
Trainer-coach Gerard Alblas vindt dat er moed kan worden verzameld uit het resultaat ‘Dit was misschien niet onze beste wedstrijd qua hockey, maar wel op overtuiging, zelfvertrouwen en daadkracht dik verdiend gewonnen. We hebben dit als team voor elkaar gebokst, met dank ook aan de twee routiniers Tim Lunter en Martijn Wendrich, die er al een hele wedstrijd met het tweede op hadden zitten.’

Komende zondag wacht Fletiomare, maar eerst speelt EHV vrijdag uit bij Wageningen voor de Silver Cup, wat volgens Alblas ‘een leuk intermezzo’ is.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief