Voormalig topscheidsrechter Braamhaar nu wethouder | TwenteSport.com
Donderdag 16 augustus 2018
Twentesport

Voormalig topscheidsrechter Braamhaar nu wethouder

Geplaatst op 8 mei 2018 door   ·   Geen reacties

ENTER -Voormalig topscheidrechter Eric Braamhaar uit Enter is vandaag voorgedragen als wethouder der gemeente Wierden. Hij zal plaatsnemen in het college van burgemeester en wethouders namens de lokale partij NEW, die de verkiezingen glansrijk won en twee van de drie wethouders zal leveren.

Onduidelijk is nog welke ‘portefeuilles’ Braamhaar als beoogd wethouder krijgt. Het politieke metier is in elk geval heel wat anders dan een sigarenzaak of een Jumbo-supermarkt. Braamhaar moet er bijvoorbeeld aan wennen dat de teams in het veld(fracties in de raadszaal) hém terug kunnen fluiten en dat twee keer geel in de poltieke arena ook vaak rood is.

Hellendoorn
De derde wethouder komt van het CDA en deze partij draagt ex-wethouder Coes van buurgemeente Hellendoorn voor. De geboren Vriezenvener was twaalf jaar wethouder in Hellendoorn en had onder veel meer ook Sport in zijn takenpakket. Onder zijn bestuurlijke verantwoordelijkheid kwam een zwem- en zorgaccommodatie bij en voor Het Ravijn tot stand. Ook pakte Coes de eer toen Hellendoorn twee jaar geleden werd uitverkoren tot de beste sportgemeente van Nederland.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief