Walk-over Almelo-hockeyers voor beker in Drachten (1-9)

Geplaatst op 30 november 2018 door   ·   Geen reacties

DRACHTEN – De hockeyers van MHC Almelo hebben vanavond in Drachten met 9-1 gewonnen van De Graspiepers.

Het ging om een wedstrijd in de vierde ronde van het bekertoernooi, dat ook bij het hockey gepaard gaat met het nodige vuurwerk van de thuisploeg. Dat was in dit geval al voor de rust met een sisser afgelopen, want na 35 minuten stond Almelo met 1-5 voor. De doelpunten werden gescoord door Derck Smink (vier), Pieter van der Veen (twee), Sander de Haas, Florian Hoen en Etienne Rameaux.

Bully
Ook de heren van Bully gaan door in de Silver Cup dankzij een 8-3 overwinning in het Gelderse Duiven bij de Westerduiven. De vrouwen van Almelo sluiten het hockeyseizoen voor de Twentse teams in de eerste en tweede klasse zondag af met de inhaalwedstrijd tegen Uden aan de Willem de Clerqstraat. Onze verslaggever is dan persoonlijk van de partij om het kerstrapport voor deze regio op te maken.