Dinsdag 19 februari 2019
Twentesport

Wethouder van Twenterand deelnemer Hellendoorn Rally

Geplaatst op 4 september 2018 door   ·   Geen reacties

HELLENDOORN / DEN HAM – Dan mag vijfvoudig winnaar Dennis Kuipers uit Borne een jaartje overslaan vanwege een nieuwe job, de 37ste editie van de Hellendoorn Rally heeft toch een bijzondere deelnemer, te weten wethouder Bart-Jan Harmsen der gemeente Twenterand. Hij is de debuterende navigator met de ervaren rijder Michiel Poel naast zich.

Harmsen (foto boven) maakt snel carrière, van de politie in Twente naar de politiek aan de rand van Twente en nu ook nog polyplusser in de Hellendoorn Rally. Het heeft er sterk de schijn van dat hij een multitalent is, want is ook betrokken bij evenementen in zijn woondorp Den Ham, waaronder White Sensation op de Brink en het Save Our Summer Dance Festival.

In sportief opzicht zoekt hij de uitdaging. Als het maar oemeunig is, oemeunig hard en oemeunig nat. Zo was hij recent in Vriezenveen deelnemer aan Tot de nek in de drek. En over ruim een week, vrijdag 14 en zaterdag 15 september, als navigator naast Michiel Poel (foto onder) in de Hellendoorn Rally, die trouwens ook in Twenterand populair is.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief