Vrijdag 26 april 2024

Enschede Broncos legt het af tegen Dominators

Geplaatst op 6 april 2014 door   ·   Geen reacties

UTRECHT – De American Footballclub Enschede Broncos waren niet opgewassen tegen de Utrecht Dominators. In Utrecht verloren de Twentenaren met 30 – 6 van de op papier gelijkwaardige tegenstander.

Enschede Broncos begon goed. Bij de eerste play van de Dominators verloor de runningback de bal die werd opgepakt door een verdediger van de Broncos. Met nog enkele yards te overbruggen, werd er al snel een touchdown gemaakt door de Enschedese aanval. Hierdoor was de stand al na enkele minuten 0 – 6. De Broncos wisten deze sterke opening echter niet vol te houden. Na een aantal acties van beide kanten, wisten de Dominators de endzone te vinden door een diepepass over de zijkant. De volgende score werd pas in het tweede kwart gemaakt, wederom door de Dominators, waardoor de ruststand 12 – 6 werd.

De Dominators  drukten na de rust door: 30 – 6.