Zondag 21 april 2024
Twentesport

Record aantal deelnemers aan ‘Halve van Vroomshoop’

Geplaatst op 17 maart 2024 door   ·   Geen reacties

 

VROOMSHOOP –  In het Zandstuvebos  te Vroomshoop greep vandaag het hardloopevenement plaats van de Loopgroep met een record aantal deelnemers. Aan de sportieve happening namen zo’n 250 atleten deel, van wie er bijna honderd kozen om de langste afstand van 21,1 kilometer af te leggen leggen, terwijl anderen opteerden voor de kortere afstanden van anderhalve kilometer, tien en of vijf kilometer.

De zogenoemde Halve van Vroomshoop is niet alleen geliefd bij hardlopers uit de buurt, maar trekt  ook atleten van elders. Dat komt door het zowel attractieve als goed bezochte parcours; een idylle aan de rand van Twente.

Met het geluk van het mooie loopweer aan hun zijde werd deze editie een onvergetelijke ervaring voor de nagenoeg 250 deelnemers die het parcours trotseerden. Bijna honderd van hen namen de uitdaging aan om de volledige 21.1 kilometer af te leggen, terwijl anderen kozen voor de kortere afstanden van 1.5, 5 en tien kilometer.  Het parcours slingert door de prachtige omgeving, langs weelderige bomen, kabbelende beekjes en uitgestrekte velden, waardoor elke stap een avontuur op zich is. Een hoogtepunt van de dag was de betrokkenheid van Sjors Sportief, die de jongste deelnemers aanmoedigde tijdens de kidsrun. Met stralende gezichten en vol enthousiasme renden de kinderen hun eigen race met twee rondjes van elk 750 meter.

 

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief