Weinig geluk voor Klein Kromhof op ONK-wedstrijd

Geplaatst op 28 april 2013 door   ·   Geen reacties

GEMERT – Motorcrosser Ceriel Klein Kromhof uit Daarlerveen heeft tijdens de derde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 in Gemert succes en tegenslag gekend. In de eerste manche reed de coureur van het HSF Logistics Motorsport Team na een valpartij op de zevende plaats, toen hij te kampen kreeg met een kapotte bougie en de wedstrijd moest verlaten. In de tweede manche revancheerde hij zich door vierde te worden. Jeffrey Herlings won beide manches.

In de tussenstand om het ONK staat Klein Kromhof op de vierde plek met 85 punten.Herlings staat eerste zonder enig puntverlies met 150 punten.  Nigel Blömer uit Geesteren pakte zijn eerste ONK-punten in deze klasse door in beide manches  als zeventiende te eindigen. Hij verdiende daarmee totaal acht punten .

Rick Satink uit Hengevelde vierde zijn rentree in Gemert in de MX1 met de achtste plek in de tweede manche. Satink die twee weken ziek was geweest, was niet tevreden over zijn rijden: ‘Het was een moeilijke baan die mij niet lag. Bovendien kwam ik in de eerste manche bij de start ten val en kwam in die manche niet verder dan plek 19. De tweede manche verliep een stuk beter. Ik werd daarin achtste. Maar ik ben nog niet terug op mijn oude niveau.’ Satink  staat in de tussenstand na drie wedstrijden op de negende plaats. Evgeny Bobryshev (Rus) staat daar eerste voor de Belg Jeremy van Horebeek.