Woensdag 29 mei 2024
Twentesport

Dubbeldam en Schröder succesvol in Qatar

Geplaatst op 20 maart 2011 door   ·   Geen reacties

DOHA – Jeroen Dubbeldam (foto) en Gerco Schröder zijn afgereisd naar Qatar voor het internationale CSI van Doha. Dubbeldam is daar tamelijk succesvol met de twaalfjarige ruin BMC Van Grunsven Simon. De combinatie werd derde in een wedstrijd met hindernissen tot 1.50 meter, hetgeen € 9000 opleverde. Het scheelde niet veel of Dubbeldam had gewonnen. De Braziliaan Alves die de rubriek op zijn naam schreef was slechts een tikkeltje sneller. Schröder werd negende met Eurocommerce London. Het leverde de Tubbergenaar toch nog €2250 op.

Gisteren werden Dubbeldam en Simon  zesde in de Global Champions Tour Grand Prix of Qatar en dat was liefst €15000 waard. De combinatie maakte in de barrage één springfoutje.
Schröder werd met Eurocommerce New Orleans zevende. Ook zij maakten één springfoutje, maar waren langzamer. Schröder mocht daarvoor desondanks € 13000 incasseren. De Braziliaanse winnaar De Armando Neto  won de wedstrijd
met de fraaie dertien jaar oude schimmel AD Ashleigh Drossel Dan na een jump-off met de Zwitser Pius Schwizer en de Duitse Meredith Michaels-Beerbaum.  Neto ontving liefst € 150.000. voor zijn zege. Er was voor deze Grand Prix wedstrijd € 475.000 beschikbaar.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief