Maandag 26 februari 2024
Twentesport

Jeroen Dubbeldam met toppaard Simon naar Geesteren

Geplaatst op 17 juni 2011 door   ·   Geen reacties

GEESTEREN – Jeroen Dubbeldam neemt zondag 26 juni voor de Grote Prijs van Twente om de Grolsch Trophy toch zijn toppaard BMC Van Grunsven Simon mee naar het CSI Twente. De nationaal kampioen uit Weerselo zou de twaalfjarige bruine ruin (v. Mr. Blue x Polydox) aanvankelijk starten tijdens het internationale concours hippique in Monaco, dat volgende week zaterdag wordt afgesloten. Hij ziet daar echter van af en doet in het vorstendom een beroep op BMC Quality Time TN, die eigenlijk was voorbestemd om in Geesteren te lopen.

Jeroen Dubbeldam (foto): “We staan op de lijst om mee te doen aan het CHIO van Aken. Daarom wil ik, voor het zover is, met Simon nog eerst een ander groot concours op een grasbodem afwerken.”

Gerco Schröder had al eerder besloten op 26 juni met zijn beste paard, Eurocommerce New Orleans, naar het Erve Maathuis te komen. De Tubbergenaar is samen met Jos Lansink, die in 1988 en 1993 won, de enige Twentse ruiter die er in het verleden in slaagde de hoofdrubriek van het CSI Twente op zijn naam te schrijven. Vier jaar geleden won Schröder, die net als Dubbeldam na Geesteren ook Aken aandoet, de Grote Prijs van Twente met Eurocommerce Milano.

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief