Zondag 26 mei 2024
Twentesport

Sterk veld op 37ste CSI Geesteren

Geplaatst op 14 juni 2011 door   ·   Geen reacties

GEESTEREN – Het hing lang als een donkere wolk boven Geesteren. Het 37ste CSI Geesteren liep gevaar door het faillissement van de familie Maathuis, eigenaren van het paardencomplex. De familie Huzink en Paul Haarhuis kochten het perceel met de opstallen. De Rabobank nam genoegen met een aanzienlijk verlies. Maar het CSI Geesteren bleef bestaan. Daniëlle, Gerard en Rob Maathuis zijn al jaren verantwoordelijk voor de organisatie van dit topevenement en ze huren het complexvan 22 tm 26 juni voor het CSI zodat het kan doorgaan.

Het deelnemersveld is van een hoger niveau dan vorig jaar. En dat mag knap genoemd worden, want ook CSI Geesteren merkt wel degelijk een teruggang in sponsors van het evenement. Men geeft wat minder snel geld uit dan vorige jaren. Een paar bekende ruiters, John en Robert Whithaker (Engeland), Daniel Etter, Niklaus Schurtenberger, Beat Mandli en Pius Schwizer uit Zwitserland. Christian Ahlman uit Duitsland en mogelijk zijn landgenoot Ludger Beerbaum.

Uit deze regio komen natuurlijk Gert Jan Bruggink (foto/won nog nooit, maar werd wel een keer tweede), Jeroen Dubbeldam (won ook nog nooit),  Gerco Schröder (eenmalig winnaar) en Jos Lansink (twee keer winnaar).  Albert Zoer doet een gooi naar de hoofdprijs evenals Ben Schröder, Marc Houtzager, Leopold van Asten ,Vincent Voorn , Willem Greve, Harrie Smolders en Jur Vrieling. Kortom, er is genoeg te beleven op het 37ste CSI Geesteren waar zondagmiddag 26 juni de Grote Prijs Twente van wordt verreden

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief