Vrijdag 23 februari 2024
Twentesport

Eredivisie

Geplaatst op 2 juni 2013 door   ·   Geen reacties

Zo, het was me het weekje wel. Deventer was dol van vreugde en dat hebben we gemerkt. Zondag en maandag waren onvergetelijke dagen. De aankomst in Deventer bij de Adelaarshorst, waar onze twaalfde man op ons stond te wachten, het was groots. De dag erna een klein rondritje door de stad in een open bus en tienduizend mensen op de Brink, werkelijk fantastisch. Het is een geweldig wapen gebleken, onze supporters, op weg naar de promotie. Ze zorgden voor enorm veel sfeer en dat zal in de eredivisie niet anders zijn.
Het blijkt ook wel dat wij thuis bijna een onneembare vesting zijn, alleen Dordrecht wist te winnen in de Adelaarshorst.

Nog een wapen was ons fantastische veld. Een hele dikke vette pluim verdient onze groundsman Ron Roerink. Hij zorgde het hele jaar door voor een perfect matje. Met ons verzorgde spel is een perfecte grasmat een must…

Op 24 juni beginnen we alweer met de voorbereiding in Terwolde. Drie en een halve week vakantie is niet echt veel en in mijn geval ook niet echt vakantie. Want vandaag 3 juni moet ik een nieuwe heup ‘ophalen’  in Arnhem. Op het moment dat u dit leest zou het zomaar kunnen zijn, dat ze in me aan het snijden, hakken of zagen zijn, pfff… Net als vijf dagen ziekenhuis niet echt een rooskleurig vooruitzicht. Daarna een maand of drie revalideren en ongeveer een week of zes op krukken, niet echt iets om naar uit te kijken. Maar ach, als dat alles is.

In augustus start GA Eagles in de eredivisie, een heerlijk gevoel. En dat is wél een rooskleurig vooruitzicht en iets om naar uit te kijken….

Delen is sportief

Reacties (0)
Archief