Zaterdag 22 juni 2024
Twentesport

Top 3

Geplaatst op 20 maart 2011 door   ·   2 Reacties

Het is al weer een tijd geleden dat ik de prijsvraag heb ingevoerd. Tot nu toe was het eenmalig, maar nu er onder de column gereageerd kan worden, is het voor mijn hondstrouwe lezer(s) wat makkelijker om mee te doen. Voor de goede orde, de 3B’s (Bus, Bosvelt, Boerebach, ofwel het antwoord op de vorige prijsvraag) zijn met voetvolley nog steeds ongeslagen, al moet ik in alle eerlijkheid toegeven dat er in de koude maanden niet zoveel is gevoetvolleybald. Nu de vogeltjes weer beginnen te fluiten, en er een tufje lente in de lucht hangt, en de meeste  mensen eindelijk weer wat gezelliger worden, heb ik ook mijn voetvolleybalschoentjes weer uit het vet gehaald.

Het voetvolleybalseizoen zit er weer aan te komen. En om de lente wat meer cachet te geven, gooi ik er maar weer een prijsvraag tegenaan . De winnaar zal beloond worden met de ‘nieuwe’ editie van mijn boek ‘Nooit meer zaterdag’. Ik heb met veel goede voetballers mogen voetballen. Nog steeds trouwens. Maar wie zijn, in mijn ogen, de drie beste spelers waar mee ik heb gevoetbald? Natuurlijk een lastige vraag, dus zijn een paar kleine aanwijzigingen wel op zijn plaats. Het zijn alle drie aanvallers, international, en klein van stuk. Twee hebben er bij dezelfde club gespeeld, uiteraard heb ik ook bij deze club gevoetbald in die periode. Ze waren allen snel, vooral op de eerste meters. Mijn nummer één was een doelpuntenmachine, nummer twee een balgoochelaar en nummer drie een meester in het korte kappen en draaien. Genoeg tipjes van de sluier, dacht ik. Succes!

Delen is sportief

Reacties (2)

 1. Bram vd B says:

  Beste meneer Boerebach,

  We denken hier op ons werk dat Romario, Vanenburg en Eijkelkamp uw favoriete triootje is.

  Groetjes,

  Bram en Gerda

 2. Ferry de Goeijen says:

  Ik denk Vanenburg (kappen en draaien), Romario (balvirtuoos) en Bosman (goalgetter). Eijkelkamp was wel snel, maar alleen in z’n auto..
Archief