Donderdag 13 juni 2024
Twentesport

De fameuze bistro in Oldenzaal

Geplaatst op 14 juni 2011 door   ·   2 Reacties

Frank Rijkaard bij een bistro in Oldenzaal, Steve McClaren bij de Chinees in Rijssen, Michael Skibbe bij een grill in Glanerbrug, Marco van Basten bij een wegrestaurant in Hengelo, Ronald Koeman bij de wok in De Lutte, Gertjan Verbeek op de motor in Usselo, Co Adriaanse bij een bistro in Oldenzaal, Fred Rutten bij een boerderij in Overdinkel, Henk ten Cate bij de Griek in Enschede,  Michael Laudrup bij een pannenkoekenrestaurant in Denekamp, John van den Brom bij een bistro in Oldenzaal, Marcelo Bielsa bij een Argentijns steakrestaurant in Hengelo, Frankie Vercauteren bij een snackbar in Haaksbergen, Louis van Gaal bij een bistro in Oldenzaal. Hoe je het ook wendt of keert, het vertrek van Michel Preud’homme is een regelrechte goudmijn voor de horeca in Twente. Met de eigenaar van de fameuze bistro in Oldenzaal als spekkoper. Hij overweegt de aankoop van een tweede huis, op Ibiza. Althans, volgens de geruchtenmachine. Insiders hebben hem met een Spaanse makelaar zien dineren. In zijn eigen bistro…

Delen is sportief

Reacties (2)

 1. Hans van den Berg says:

  Ik zag Co Adriaanse met zijn vrouw bij Fa.Snellers in Deurningen. Snellers hielp hem met de verkoop van een tandem inladen.
  Hij gaat vast een weekje fietsen met zijn vrouw.
  Jan van Hals zag ik daar later. Hij stond achter een boom om een stokje tussen de spaken van de fiets van Co te stoppen
  ( Hij wil er een stokje voor steken)
  Kluivert zag ik later in Hilversum. Hij heeft zich aangemeld voor een curus mediatraining,omgaan met de pers en uitdrukkingsvaardiheid.
  Rutten zag ik kruipend over de A1. Het schijnt dat hij graag weer terug naar FC Twente wil.

  • rifraf says:

   Wat een onzin, hans.Zet er een smiley bij, want Co zit de genieten van een drankje aan de COsta op zijn fiets.
Archief